Elke auto binnen 10 dagen geleverd

Een auto ophalen vanuit België of Duitsland? Wij regelen dat voor u binnen gemiddeld 7 werkdagen.
En een auto uit Frankrijk? Dat regelen we gemiddeld binnen 10 werkdagen.

Actie: 33% korting op uw eerste opdracht

Wij laten u graag zien dat wij bij Breedijk Transport liever poetsen dan lullen. Daarom krijgt u op uw eerste opdracht een korting van 33%.
Doet u mee?

Vraag uw eerste offerte aan voor een autotransport.

7 zekerheden van Breedijk Transport

Alles voor tevreden klanten

Bij Breedijk Transport voelt een klant zich nog ouderwets koning. Want wij zorgen voor een steady supply van gouden koetsen. We laten onze klanten dan ook graag aan het woord over hun ervaringen met ons transport.

Breedijk Transport

“Je komt uiteindelijk vrijwel altijd bij Breedijk uit”

We werken zowel binnen Nederland als voor onze internationale transporten vaak samen met Breedijk. Zeker als het gaat om grote partijen auto’s in het buitenland moet je razendsnel beslissen of je ze inkoopt of niet. Breedijk reageert altijd snel en kan alles ophalen. Dankzij die flexibiliteit en ­– belangrijker nog – hun afspraak-is-afspraak-mentaliteit, kunnen wij zeer goed concurreren binnen de automarkt. Er zijn wel andere transporteurs, maar uiteindelijk kom je vrijwel altijd bij Breedijk uit.

– Yordy Snel, BCA Autoveiling B.V.

Content Autogroep

“Het toppunt van flexibiliteit”

We kopen regelmatig occasions bij merkdealers in het buitenland. Breedijk zorgt er dan voor dat ze keurig bij ons worden afgeleverd. Het is wel bijzonder dat zo’n groot bedrijf zó flexibel kan zijn: zelfs toen één auto wat sneller gehaald moest worden, regelde Suzanne van Zoen een alternatieve route zodat die auto toch nog mee kon. Dat is voor mij het toppunt van flexibiliteit.

– Bas Driessen, Content Autogroep Eindhoven

Marinus autos

“Soepele levering én communicatie”

Breedijk verzorgt voor ons al het transport van de personenauto’s die we in Duitsland inkopen. Dat zijn er zomaar tweehonderd op jaarbasis. Meestal leveren ze de auto’s keurig bij onze showroom af. Soms, als we écht haast hebben, halen we de auto’s zelf op bij het distributieterrein in Nijkerk. Zowel de levering als de communicatie gaat allemaal heel soepel. De samenwerking met Breedijk werkt voor ons heel goed.

– Tim Nederlof, Marinus Auto’s Leerdam

Vraag in 4 stappen uw offerte aan

Eenmaal ingevuld zullen wij zo spoedig mogelijk reageren.

"*" geeft vereiste velden aan

1. Opdrachtgever

2. Laadadres

3. Losadres

4. Vrachtdetails

Status auto