Breedijk instapdag voor stuurmeesters

Een kennismaking bij Breedijk is anders dan bij andere transportbedrijven. Want wat wij doen – puzzelen met auto’s – is heel anders dan wat andere vervoerders doen. Hieronder lees je wat de Breedijk Instapdag voor Stuurmeesters inhoudt.

Van oogstrelende oldtimers tot sublieme supercars

Overal in Europa halen onze Stuurmeesters auto’s op. Gemiddeld is 80% gebruikt en 20% nagelnieuw. Soms zijn dat oogstrelende oldtimers, soms zijn het sublieme supercars met slechts een paar kilometer op de teller. Maar altijd zijn het voertuigen die precies zo moeten worden afgeleverd als ze worden opgehaald. Onderweg mag er geen krasje op komen. En aangezien iedere auto anders is, vraagt dat nog heel wat Stuurmeesterschap om ze allemaal netjes op de truck of vrachtwagen te krijgen.

Schuilt er een stuurmeester in jou?

Je begrijpt: we gunnen niet zomaar iedereen een plekje achter het stuur van een motorwagen-wipkarcombinatie (9-lader) of trekker-trailercombinatie (6-lader). Alleen echte Stuurmeesters hebben dat plekje verdiend. Of er in jou een Breedijk Stuurmeester schuilt? Daar komen we achter tijdens de Instapdag.

Wat ga je doen tijdens de instapdag?

Geen Instapdag is hetzelfde, want het hangt er maar net van af welke auto’s worden opgehaald en waarvandaan. Maar het programma ziet er ongeveer als volgt uit:

Ga je mee?

Upload hier jouw CV/motivatiebrief of vul jouw motivatie en ervaringen in het formulier

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.