Heb jij het in je?

Bijzondere en bijzonder dure auto’s op een truck parkeren en schadevrij door heel Europa vervoeren: het is niet voor iedereen weggelegd. Elke auto is anders, de vracht laden is altijd een puzzel. Of het past hangt vaak af van millimeters. Alleen de allerbeste chauffeurs krijgen het voor elkaar. En die chauffeurs werken bij Breedijk Transport. Wij noemen ze Stuurmeesters.

Het beste voor de besten

Als Stuurmeester bij Breedijk Transport rij je elke dag in de mooiste merken, van oldtimers tot de allernieuwste modellen. Zijn auto’s je passie? Dan voelt iedere werkdag als betaalde vakantie. En geen vakantie in eigen land, want je rijdt door heel Europa. Ons eigen wagenpark mag er trouwens ook best wezen: ultramodern en perfect onderhouden. De beste chauffeurs verdienen immers het beste. Je kunt zelf je uren indelen en deeltijd is ook geen probleem. Wat wil je nog meer?

Breedijk instapdag

Niet iedereen is voor Stuurmeesterschap in de wieg gelegd. Stalen zenuwen en fluweelzachte stuurmanskunsten zijn een tamelijk unieke combinatie. Of er een Stuurmeester in jou schuilt? Daar komen we achter tijdens de Instapdag. Je rijdt dan een dagje mee met een ervaren Stuurmeester. Kun je meteen zien wat het werk inhoudt.

Interessant? Lees meer over de Instapdagen.

Meteen solliciteren? Parkeer je muis hier.