Grenzeloos nauwkeurig autotransport

Wilt u een of meerdere auto’s binnen Europa vervoeren? Wij regelen het. Dankzij ons eigen wagenpark met ruim 40 transporters en een omvangrijk slim Europees netwerk van autotransporteurs krijgen wij elke auto in topstaat op elke locatie die u wilt. Professioneel, snel en veilig.

Specialist in snel én veilig

Autotransport is een vak apart. Het is een kwestie van honderden kilometers én van enkele millimeters. Want het veilig en snel vervoeren van uw auto’s vraagt om planners en chauffeurs die álles kunnen. Breedijk Transport is specialist in de logistiek rondom autovervoer en heeft chauffeurs die bij wijze van spreken op een dubbeltje kunnen keren. Zo weet u zeker dat u uw auto’s in exact dezelfde staat ontvangt als waarin ze honderden kilometers daarvoor vertrokken. Dat garanderen we.

'Auto's perfect laden, dat is de uitdaging'

“Ik rij al ruim 12 jaar voor Breedijk als autotransporteur, voornamelijk op Duitsland en België. Het is voor mij een sport om elke keer weer een perfecte puzzel te maken met de auto’s die ik mee moet nemen. De vracht is verschillend en je rijdt ook vaak andere routes. Dat maakt het werk leuk, afwisselend en uitdagend.” ~ Menno ten Bokkel

Van Europa naar uw showroom

Als u een auto inkoopt in een land binnen Europa, dan zorgt de verkoper er in de regel voor dat Breedijk Transport wordt ingeschakeld om uw bestelling te vervoeren. Onze planners voeren uw order in en kijken meteen of er al op de terugweg bij u gelost kan worden of dat de auto eerst naar ons overslagterrein in Nijkerk gaat. Voor het vervoer vanuit het buitenland worden ook Europese partners ingezet, die voldoen aan de eisen welk Breedijk Transport stelt. Voor de distributie vanuit ons overslagterrein in Nijkerk worden onze eigen chauffeurs en transporters ingezet.

Uw handel in de beste handen

  • De chauffeur schouwt elke auto voordat hij op de transporter wordt gezet
  • Er worden 6 foto’s overzichtsfoto’s gemaakt van elke auto
  • Eventuele schades worden apart gefotografeerd en genoteerd
  • De chauffeur maakt een laadplan op basis van de door de planner aangeleverde route

7 zekerheden van Breedijk Transport

Alles voor tevreden klanten

Bij Breedijk Transport voelt een klant zich nog ouderwets koning. Want wij zorgen voor een steady supply van gouden koetsen. We laten onze klanten dan ook graag aan het woord over hun ervaringen met ons transport.

Breedijk Transport

“Je komt uiteindelijk vrijwel altijd bij Breedijk uit”

We werken zowel binnen Nederland als voor onze internationale transporten vaak samen met Breedijk. Zeker als het gaat om grote partijen auto’s in het buitenland moet je razendsnel beslissen of je ze inkoopt of niet. Breedijk reageert altijd snel en kan alles ophalen. Dankzij die flexibiliteit en ­– belangrijker nog – hun afspraak-is-afspraak-mentaliteit, kunnen wij zeer goed concurreren binnen de automarkt. Er zijn wel andere transporteurs, maar uiteindelijk kom je vrijwel altijd bij Breedijk uit.

– Yordy Snel, BCA Autoveiling B.V.

Content Autogroep

“Het toppunt van flexibiliteit”

We kopen regelmatig occasions bij merkdealers in het buitenland. Breedijk zorgt er dan voor dat ze keurig bij ons worden afgeleverd. Het is wel bijzonder dat zo’n groot bedrijf zó flexibel kan zijn: zelfs toen één auto wat sneller gehaald moest worden, regelde Suzanne van Zoen een alternatieve route zodat die auto toch nog mee kon. Dat is voor mij het toppunt van flexibiliteit.

– Bas Driessen, Content Autogroep Eindhoven

Marinus autos

“Soepele levering én communicatie”

Breedijk verzorgt voor ons al het transport van de personenauto’s die we in Duitsland inkopen. Dat zijn er zomaar tweehonderd op jaarbasis. Meestal leveren ze de auto’s keurig bij onze showroom af. Soms, als we écht haast hebben, halen we de auto’s zelf op bij het distributieterrein in Nijkerk. Zowel de levering als de communicatie gaat allemaal heel soepel. De samenwerking met Breedijk werkt voor ons heel goed.

– Tim Nederlof, Marinus Auto’s Leerdam

Referenties

BCA
VWE
Louwman Group
Basolution
Van der Sterre
Auto1