Denken in oplossingen

De Europese wegen en de autobranche hebben na al die jaren geen geheimen meer voor de planners en chauffeurs van Breedijk. We weten precies waar we moeten zijn en wat onze klanten en toeleveranciers van ons verwachten. Daarnaast hebben we een platte organisatie met korte lijnen tussen het stuur en het bestuur. Dat maakt ons een prettige partner om mee samen te werken. We denken in oplossingen en doen wat we beloven. Wat wilt u nog meer?

Transport tot in de puntjes

Als het aan ons ligt laten we niets aan het toeval over. Onze planners werken elke rit tot in de puntjes uit en houden de chauffeurs op de hoogte via de boordcomputer. Zo kunnen we de logistieke puzzel – want zo kun je het beladen van autotrailers gerust noemen – keer op keer razendsnel maken. Onze transporters zijn daarnaast uitgevoerd met een track-and-tracesysteem, zodat u uw order 24/7 kunt volgen. Door in te loggen op uw persoonlijke vervoerspagina kunt u ook meteen de vervoersdocumentatie en schouwfoto’s bekijken. Alles om uw handel zo soepel mogelijk te laten verlopen.

“Ik ben de probleemoplosser voor iedereen”

Suzanne van Zoen is planner en probleemoplosser tegelijk. Ze is verantwoordelijk voor de buitenlandplanning en is hét aanspreekpunt voor chauffeurs en klanten als er iets niet lijkt te kloppen. Suzanne: ‘Wat het probleem ook is, een auto die verdwenen lijkt of een niet-passende lading: ik los het zo snel mogelijk op!’ Dankzij korte lijnen en een geolied team lukt het Suzanne elke dag weer om overzicht te creëren binnen een steeds drukkere planning.

- Suzanne van Zoen, Transportcoördinator

Meer verhalen

Referenties

BCA
VWE
Louwman Group
Basolution
Van der Sterre
Auto1